Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στην Εύβοια

Τέτοιες γιορτές μας ανεβάζουν το ηθικό! Αυτή η γιορτή, που γίνεται για τέταρτη φορά στη Χαλκίδα, κρατάει τη σκούφια της από την »πανελλαδική γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας», που μετράει 18 χρόνια ζωής και ταξιδεύει κάθε χρόνο από τόπο σε τόπο. Η πεποίθηση ότι η επιβίωση είναι εφικτή με την αυτάρκεια και τις ζωντανές, καθαρές και δυνατές ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι καινούρια. Τώρα,περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή, επιβεβαιώνεται αυτή η άποψη.
Κι η γιορτή αυτή θέλει να δείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε παράγοντας οι ίδιοι με φυσικούς τρόπους την τροφή και τα ποτά μας, τα φάρμακα και τα καλλυντικά μας, τα παιχνίδια και τη διασκέδαση μας. Ο καθένας μας είναι εδώ για να δείξει το αποτέλεσμα του κόπου του και μοιραστεί την εμπειρία του και τις όποιες γνώσεις του.

Η γιορτή θα γίνει την 2,3,4 Σεπτεμβρίου στο κρηπίδωμα της παραλίας Χαλκίδας. Και τις 3 μέρες της γιορτής θα γίνονται μικρά σεμινάρια κι εργαστήρια ανοιχτά για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν. Θα λειτουργήσει και ανταλλακτικό-χαριστικό παζάρι. Τέτοιες ιδέες αξίζουν τον κόπο!

ΠΗΓΗ: http://xestock.blogspot.com

Advertisements

About Biomonia

Seriously looking for a better world today!
This entry was posted in Γεωργία, Διατροφή, Επικαιρότητα, Πολιτισμός, ανταλλακτική οικονομία and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s